volg onze blog

Wat is Procapil?

Toegevoegd op 25 maart 2015

MrADe Mr. A-lijn van I.C.O.N. maakt in zijn producten  gebruik van de meest unieke ingrediënten  waaronder Procapil. Op het gebied van haargroei en  haaruitval is Procapil  op dit moment het sterkst  beschikbare  haargroeimiddel als variant op  Minoxidil. Het zorgt  ervoor dat haaruitval kan  stoppen en dat de huidige  haren dikker worden.  Studies hebben uitgewezen dat  bij Procapil een  haartje kan worden ontwikkeld dat  121% dikker is  dan bij Minoxidil wat voor een groot  verschil in  haardichtheid kan zorgen.

Het doel van Procapil is om de productie van DHT (dihydrotestosterone), het hormoon dat zorgt voor erfelijke haaruitval, te verminderen, de bloedspiegel op orde te brengen en zo voor nieuwe haargroei kan zorgen en om de haarwortel te versterken en te verankeren.

Procapil haargroeimiddel bestaat uit:

  • Biotinyl-GHK (verankert de haarwortel)
  • Oleanolzuren (voorkomt aantasting van de haarcellen)
  • Apigenine (versterkt de haarwortel)
FacebookEmail