volg onze blog

3de keer, goeie keer

Toegevoegd op 19 april 2021

Lieve klanten,

3de keer, goeie keer!!! Ik geloof erin, jullie ook?

We zijn klaar om onze deuren op 27 april terug te openen en blij weer te mogen doen waar we goed in zijn!

Zoals ik in mijn vorige mails al aankondigde, organiseerde ik alles wat en belde ik klanten van de lijst.                                                                                                                    Om alles erna vlot te laten verlopen, zou ik willen vragen om alleen afspraken te maken via telefoon vanaf woensdag as, en online vanaf NU                                                      en NIET via facebook, instagram of per mail. Als ik niet bereikbaar ben, spreek dan gerust een boodschap voor me in en ik bel je terug. Zo blijft het overzichtelijk en is de kans op vergissingen het kleinst.

Voor wie zich op de lijst heeft gezet: als je nog geen bericht van mij hebt gekregen, dan is er ergens een vergissing gebeurd. Neem gerust zelf contact op en dan plannen we samen een nieuwe afspraak voor je in.

Tot slot wil ik jullie nog eens hartelijk bedanken voor het vertrouwen, alle begrip en lieve berichten, dat deed me heel veel deugd! Ik ben fier op jullie! En dat maakt mij gelukkig x

LIEFS & TOT SNEL

Smiley-thinking of you4

FacebookEmail