volg onze blog

blijf aan je haar denken… ik denk aan jullie…

Toegevoegd op 6 januari 2021

 

BLIJF AAN JE HAAR DENKEN! Ik denk aan jullie…

Zo sta ik nog steeds klaar om jullie uigroeipakketjes (jammer genoeg niet mogelijk voor mèches en lokken), producten, cadeautjes en bons klaar te maken. Of voor een babbeltje…

Self care is enorm belangrijk in deze tijd, en je haar eens extra verwennen hoort daarbij. Vraag dus gerust advies en ik help je graag met de beste (en juiste) producten voor jouw coupe.  Ik zou toch nog eens willen vragen om niet zélf te beginnen experimenteren met je haar. Het risico bestaat dat er BUILD UP ontstaat, dat zijn opgestapelde restjes haarproducten die ervoor zorgen dat je haar dof en droog wordt in de lengtes.

contacteer me 015/34.43.67

liefs Freia

hartje haar

FacebookEmail