volg onze blog

het blijft maar duren…

Toegevoegd op 6 januari 2021

 

Lieve, geduldige en soms minder geduldige klanten,

Het blijft maar duren dat we jullie niet mogen knippen en kleuren. Dat jullie dat frustrerend vinden, daar heb ik alle begrip voor. Langs de andere kant, doet het me ook plezier om te beseffen dat ons vak zo’n gemis is.

Na het nieuws dat er veel kapperszaken met wachtlijst zitten , kreeg ik veel vragen over hoe dat bij mij zit. Wel, wij werken nog steeds als volgt:

 Voor wie een afspraak had staan:

Ik maak een lijst van iedereen die ingepland stond , en bel iedereen op van zodra we een juiste opstartdatum hebben. DIT BLIJFT!

Voor wie geen afspraak meer had staan:

Contacteer me en ik zet je bij op de lijst om een nieuwe afspraak te krijgen van zodra we opnieuw opstarten.

Nog een andere optie:

Nu de lijst wachtenden langer en langer aan het worden is, zal ik jullie via sociale media laten weten wanneer er een belmoment is en ook het  “online boeken” terug open staat , zo kies je dan het moment dat beste uitkomt om je te laten verwennen…

Wij hopen tot snel

liefs

wenende schaar

FacebookEmail