volg onze blog

hoe gaat het daar…

Toegevoegd op 3 december 2020

Hoi lieve klanten!

 

business-closed-signHoe gaat het met julllie?

Zoals jullie al weten, zullen we elkaar nog een tijdje moeten missen. Ik hou mij strikt aan de regels en wel met 1 grote reden: terug zo snel mogelijk heropenen en jullie coronacoupe  wegwerken!

Wat ik ondertussen voor jullie kan doen, is verder doen zoals we bezig zijn en jullie voorzien van de beste haarverzorging voor thuis en uitgroei-kleurpakketten. Maar: het is niet omdat jullie jullie hier nu niet kunnen laten verwennen dat het nooit meer kan. Jezelf of iemand die je dierbaar is een  cadeaubon schenken, is leuk voor ons én voor jullie.

Wat jullie verder nog voor mij kunnen doen is volhouden en doorbijten met die lastige haren soms…

En vooral allemaal GEZOND het eindejaar doorkomen!

Liefs,

Freia

PS Ik heb het idee om filmpjes te maken met uitleg hoe je zelf simpele kapsels kan maken zoals vlechten en krullen zetten bij jezelf, bij een ander of bij je kids. Wat denken jullie, is dat een tof idee? Het eerste filmpje heb ik al gemaakt, ik leg daarin uit hoe je zelf je uitgroei bijkleurt. Check het op https://youtu.be/do2O3NTm9P4

FacebookEmail