volg onze blog

Weg met pluizig haar

Toegevoegd op 20 maart 2015

feestkapsel

Met de nieuwe producten van Jean Paul Mynè zeg je pluizig haar vaarwel. Van pluizig krulhaar naar soepel, glanzend, zacht steil haar met de Smoothing Treatment stap je buiten met een superfris en stralend smooth kapsel. Zelfs na veelvuldig wassen blijft je haar stralend glanzen, zacht aanvoelen en er gezond uitzien met de helft minder volume. Daarenboven bevatten deze producten geen schadelijke stoffen. De keratine zorgt ervoor dat het haar glad gemaakt en versterkt wordt.

  • Gold Treatment: Pluizig haar blijft 3 tot 4 maanden weg.
  • Quick Treatment: Een ontkroezing waarvan de resultaten tot 2 maand zichtbaar blijven.
  • Frizztamer: Voor krullend haar.
  • Thermo Repair Behandeling: Kroesloos haar, 2 tot 3 wasbeurten lang
FacebookEmail