volg onze blog

 

3de keer, goeie keer

Toegevoegd op 19 april 2021

Lieve klanten,

3de keer, goeie keer!!! Ik geloof erin, jullie ook?

We zijn klaar om onze deuren op 27 april terug te openen en blij weer te mogen doen waar we goed in zijn!

Zoals ik in mijn vorige mails al aankondigde, organiseerde ik alles wat en belde ik klanten van de lijst.                                                                                                                    Om alles erna vlot te laten verlopen, zou ik willen vragen om alleen afspraken te maken via telefoon vanaf woensdag as, en online vanaf NU                                                      en NIET via facebook, instagram of per mail. Als ik niet bereikbaar ben, spreek dan gerust een boodschap voor me in en ik bel je terug. Zo blijft het overzichtelijk en is de kans op vergissingen het kleinst.

Voor wie zich op de lijst heeft gezet: als je nog geen bericht van mij hebt gekregen, dan is er ergens een vergissing gebeurd. Neem gerust zelf contact op en dan plannen we samen een nieuwe afspraak voor je in.

Tot slot wil ik jullie nog eens hartelijk bedanken voor het vertrouwen, alle begrip en lieve berichten, dat deed me heel veel deugd! Ik ben fier op jullie! En dat maakt mij gelukkig x

LIEFS & TOT SNEL

Smiley-thinking of you4

FacebookEmail

yes…! we mogen weer opstarten

Toegevoegd op 14 april 2021

hoi lieve klanten

Goed nieuws
26april starten we weer op !

zoals beloofd organiseer ik hier even alles en bel ik eerst de lijst af
en dan gaat het online boekingssysteem terug open en ben ik ook telefonisch bereikbaar om jullie afspraken allemaal te plannen. uiteraard blijven de reeds geplande afspraken staan.

ik hou jullie op de hoogte
tot snel…
liefs

Het team van Freia-Styling

schaar

FacebookEmail