volg onze blog

 

info over de 2de corona sluiting bij Freia styling

Toegevoegd op 5 november 2020

Lieve klanten,

het kapsalon zal al  tot 14/12 gesloten moeten blijven, en daar moest ik even van bekomen… Ik had het niet zien aankomen, maar begrijp wel waarom we dit moeten. En net zoals de vorige keer, gaan we het weer met z’n allen goed doen. Dat is de enige manier om er snel weer te kunnen staan voor jullie met kam en schaar!

Self care is enorm belangrijk in deze tijd, en je haar eens extra verwennen hoort daarbij. Vraag dus gerust advies en ik help je graag met de beste (en juiste) producten voor jouw coupe.  Ik zou toch nog willen vragen om niet zélf te beginnen experimenteren met je haar. Het risico bestaat dat er BUILD UP ontstaat, dat zijn opgestapelde restjes haarproducten die ervoor zorgen dat je haar dof en droog wordt in de lengtes.

Wat ik nu voor jou kan doen?

Vanaf donderdag 12/11, kun je producten en D.I.Y uitgroei kleurpakketten bestellen. Contacteer me  015/34.43.67 (of via fb/instagram of mail freia-styling@telenet.be), dan spreken we een afhaalmoment af dat jou het beste uitkomt.

Wat met afspraken die je nog hebt staan voor 13/12?

Ik maak een lijst van iedereen die een afspraak had staan voor 13/12, en bel iedereen op van zodra we een juiste opstartdatum hebben.

Wat met de afspraken die je hebt staan na 13/12?

Die blijven gewoon staan.

Wat als je geen afspraak meer had staan?

Contacteer me en ik zet je bij op de lijst om een nieuwe afspraak te krijgen van zodra we opnieuw opstarten.

ik hou jullie ook zeker op de hoogte wanneer de online boeking weer open staat.

 

We zullen er weer alles aan doen om jullie snel van jullie corona coupe te verlossen, maar de vorige keer nam dat ongeveer 3 weken in beslag. Want bij een opstart, moeten wij ons ook aan strenge regels houden, het mag hier geen overrompeling worden.

Maar het is de moeite waard om te wachten, want een afspraak bij de kapper wil zeggen dat je GEZOND&WEL bent! En daar is het ALLERBELANGRIJKSTE NU!!

Stay safe

Xxx

Team freia styling

hart corona

FacebookEmail

D.I.Y instructie filmpje

Toegevoegd op 5 november 2020

hoi, via deze link kunnen jullie het filmpje bekijken dat ik voor jullie persoonlijk maakte als hulp bij de  DIY haarkleur kit in tijden van corona! https://youtu.be/do2O3NTm9P4

hopelijk tot snel in ons salon

Freia

corona kleur

FacebookEmail