volg onze blog

 

het is zover…

Toegevoegd op 17 mei 2020

we mogen onze deuren weer openen. En daar zijn we heel blij om, jullie ook?
We namen alle voorzorgen om je snel van je corona kapsel te verlossen.

Als je nog geen bericht van me hebt gekregen, wil ik even meegeven dat dat niet met opzet is. Neem gerust zelf contact op en dan plannen we samen een nieuwe afspraak voor je in.
We zijn tot 30 mei elke dag, behalve zondag, van 6u tot 22u bereikbaar.

Vanaf 2 juni hanteren we onze gebruikelijke openingstijden opnieuw. Een paar uitzonderingen: -Mannen zonder afspraak op dinsdag kan nog niet in juni, dus dat moet nog even via een afspraak.
-In de maanden juni, juli en augustus zijn we op maandag en woensdag gesloten

liefs
Freia,Anais,Anne-lies en Laura

www.freiastyling.be

FacebookEmail

eindelijk is het zover

Toegevoegd op 13 mei 2020

Lieve klanten,

 

Eindelijk is het zover! Wij kregen van de overheid groen licht om onze deuren op 18 mei terug te openen. Onze scharen liggen klaar, en onze handen kriebelen om jullie eens goed te verwennen en met een prachtige coupe terug naar buiten te zien wandelen.

 

Om alles vlot te laten verlopen, zou ik willen vragen om alleen afspraken te maken via telefoon vanaf vrijdag middag as of online(vanaf 18/5), en NIET via facebook, instagram of per mail. Zo blijft het overzichtelijk en is de kans op vergissingen het kleinst.

 

Zeg het gerust verder, en tot héél snel! X

 

Team Freia Styling

015/34.43.67

 

Wat er verandert:

 

  • We hebben nieuwe tijdelijke openingsuren zodat we in shiften kunnen werken. Alle kapsters zijn dus niet samen in het kapsalon, zo kunnen we voldoende afstand houden en drukte vermijden.

Van 18/5 tot 30/5 à Maandag tot vrijdag open van 6u tot 22u ,zaterdag van 6u tot 18u

  • Mannen zonder afspraak op dinsdag gaat tijdelijk niet door! Mannen kunnen nu ook alleen na afspraak komen. Maar: als extraatje knipt Freia donderdag 21/5 (O.H..Hemelvaart) van 6u tot 22u enkel mannen. Graag telefonisch reserveren!

 

  • Eens je binnen bent, vragen we je je handen te ontsmetten en de wegwerp poncho zelf aan te Die kan je na je bezoek  in de plastiek zak hier achterlaten (al onze wegwerp tools zijn recyclebaar ). Probeer ook in de mate van het mogelijke het toiletbezoek te beperken.

 

-Het dragen van een mondmasker is niet verplicht, dat kan nat worden en er kan haar of verf aan komen.  Voor 1€  bieden we je een wegwerpmondmasker aan, dat dragen zou lief  voor ons zijn.

 

  • jammer genoeg bieden we je tijdelijk geen drank of lectuur aan. Ook onze producten en folders blijven achter de toog, maar daar helpen we je graag mee!

 

 

  • Hou er rekening mee dat we je een aantal keer laten verplaatsen ,dit om de 5m afstand te bewaren.

 

  • Het gebruik van haardrogers proberen we ook zoveel mogelijk te beperken. Wie dus tevreden is zonder drogen/brushing, mag dat aangeven.

 

  • Je bent heel welkom, maar alleen als je je kiplekker voelt en liefst alleen, op het afgesproken uur, niet te vroeg of te Wacht in je auto of buiten.
  •  Wij vragen je binnen. Laat jassen enz zoveel mogelijk thuis of in de auto liggen.

 

Als we allemaal samen ons best doen, dan wordt jouw kappersbezoek voor iedereen aangenaam en veilig.

 

Freia styling

FacebookEmail